tisdag 8 september 2009

Idag har vi tagit en långpromenad, hela familjen. Jätte mysigt att tillsammans strosa i solskenet, eller rättare sagt, lillen fick ju åka "baby-limo" och vi agerade motor. Kollade in på en mysig inredningsaffär som finns i vår lilla stad och hittade en trådkorg för halva priset. så varför var den nedsatt? Jo för att den hade rostat lite! Nästan lite komiskt för det är ju halva grejen, att den fått patina. Tänkte böka i lite grönmossa i den och toppa med silverek så den kommer nog rosta ännu mer!

Ibland är man nog lite märklig som tycker att ju mer nött och slitet ju finare är det. Kolla bara in hinken här bredvid, är den inte underbar? När vi köpte vårat hus stog den ute på bakgården lämnad åt sitt öde. Men sen vi flyttade in har den fått ställa upp som blomkruka under somrarna, perfekt dränering med rosthål i botten. Idag blev det även en sväng till tippen med ett stort lass sopor. Såååååå befriande att slänga en massa skräp!
Min man har semester den här veckan och det blir lite mer gjort när man är två hemma som hjälps åt med lillen. En vild tio månaders kräver sin tid vill jag lova. Som så många andra har vi också fått en bacill vm här hemma. Jag är glad att jag för en gångs skull har klarat mig från att bli smittad. Men nu när kylan kommer så är det bara att vara förberedd på den ena förkylningen efter den andra.
Ha en bra kväll!
//Aurora

1 kommentar:

Våran inredningsfilosofi

Våra tankar kring att forma ett hemtrevligt bohag handlar om ett evigt skapande.
Vi föredrar det billiga framför det dyra.
Det är roligare att hitta en gratis guldklimp i en container än att köpa en dyr sten i en affär.
Att hitta saker med själ och att handla med känsla.
Att skapa sina egna små ting med hjälp av små medel.
Vi gillar att blanda gammalt och nött med lite nytt i en härlig kombination som för tankarna bakåt i tiden.
Vi gillar att visa att inredning inte behöver vara dyrt bara man är kreativ och letar fynd på rätt ställen.
Man behöver inte ha diamanter i fickan för att kunna ha ett hem att trivas i.
Det kära ni, det är våran inredningsfilosofi.

Follow this blog with bloglovin

Follow Snövita drömmar

Välkommen tillbaka!

Välkommen tillbaka!